joi, august 27, 2009

Life: Cupa UEFA Champions League vine in Romania

Sper ca nu am produs confuzie cu titlul acestui post. Este vorba de fapt de un turneu de promovare a UEFA Champions League, pregatit de UniCredit Group cu prilejul sponsorizarii urmatoarelor trei sezoane ale competitiei.

Pentru a marca asocierea, UniCredit porneste "Trophy Tour", o caravana ce va purta trofeul UEFA Champions League in cinci tari europene si se va opri in mai multe orase pentru evenimente locale. Pornind din Milano, "Trophy Tour" va trece prin Croatia, Romania, Ungaria si Bulgaria.

Romania este singura tara in care cupa va fi putea fi admirata in sase orase: Arad (28 septembrie), Timisoara si Sibiu (29 septembrie), Brasov (30 septembrie), Pitesti (1 octombrie) si Bucuresti (3-4 octombrie).

O sa joc si eu un rol mic in acest turneu, insa despre el va voi spune la timpul potrivit.

Etichete: , ,

3 Comments:

Anonymous dumis said...

Stiam de Renault vine sa faca o demonstratie de Formula 1 in Pitesti, dar de asta cu siguranta nu stiam.

Ce bine ca Pitestiul nu e ignorat la astfel de evenimente.

10:55 p.m.  
Anonymous aurica said...

buna treaba, dar era si mai buna daca alegeau orasele cu cei mai multi suporteri. nu-mi explic cum au putut uita clujul si craiova.

6:28 p.m.  
Anonymous sorin said...

Daca am priceput eu bine, au ales orasele romanesti de tranzit spre Bulgaria. Asa putem spune ca trebuia sa mearga si in Iasi si Constanta, mai ales orasul port unde au avut loc multe meciuri ale nationalei.

3:09 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home