duminică, septembrie 27, 2009

Life: Trofeul UEFA Champions League intra maine in Romania

Inainte de Webstock, am fost plecat pentru cateva zile la Milano, invitat de UniCredit Group pentru a asista la startul UEFA Champions League Trophy Tour, o caravana care va plimba mult-ravnitul trofeu prin cinci tari, inclusiv Romania.

UniCredit a pornit acest turneu pentru a-si marca statutul de sponsor oficial al UEFA Champions League, o competitie sportiva care nu mai are nevoie de vreo prezentare. Este totodata o ocazie de a arata ca este un grup bancar puternic in Europa.

Am fost la Milano alaturi de Chinezu si cativa jurnalisti, noi doi fiind cumva desemnati "bloggeri oficiali" ai Trophy Tour. Chinezu a facut deja un mic reportaj aici, iar eu am pus cateva poze aici.

A fost o ocazie sa revad Milano dupa cativa ani buni, cum se organizeaza un eveniment de amploare si mai ales sa ajung pe San Siro la un mare meci. Cum spuneam si pe Twitter in acea seara, imi tremurau picioarele sub strigatele galeriei milaneze.

Maine caravana va intra in Romania, avand o prima oprire la Arad. Urmeaza Timisoara si Sibiu (29 septembrie), Brasov (30 septembrie), Pitesti (1 octombrie) si Bucuresti (3-4 octombrie).

Chinezu e deja la Timisoara. Cu el e si Adi Zabava, guest blogger pe blogul meu timp de o saptamana. O sa ajung si eu la opririle din Brasov si Pitesti, asa ca daca sunteti prin zona, va astept la cortul UniCredit.

Detalii complete despre UEFA Champions League Trophy Tour in Romania gasiti aici.

Etichete: , , ,

1 Comments:

Anonymous Cosmin said...

:) putin off-topic - macar asa sa mai ajunga trofeul in .ro - ca in vitrinele unui club participant in competitia sponsorizata de unicredit n-are sanse sa ajunga prea curand :)

3:41 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home