vineri, noiembrie 27, 2009

Events: Cum participi la Launch48

Pentru ca am primit cateva intrebari despre Launch48 ieri la OpenCoffee, am decis sa raspund intai aici si apoi sa creez pe site-ul evenimentului un FAQ.

CUM ESTE STRUCTURAT LAUNCH48?
Launch48 cuprinde 3 momente:

Preselectia Launch48 | Luni, 7 decembrie | 9.00 - 11.00 | JW Marriott

Intr-o sesiune de 2 ore vom asculta propunerile de idei, vom alege democratic cele mai bune proiecte ce merita dezvoltate si vom fomra echipele. Ma astept la un eveniment cu multa efervescenta. Avem 100 de locuri disponibile. Iar pentru inscrieri, te astept aici.

Dezvoltarea proiectelor | Luni, 7 decembrie - Marti, 8 decembrie | JW Marriott
In 2 sali inchiriate special la Marriott, echipele formate vor lucra la dezvoltarea proiectelor. Ei vor fi vizitati de mentori si tot acolo vor avea loc intalnirile cu board-ul. Aceasta parte a evenimentului nu e deschisa publicului.

Prezentarea Launch48 | Miercuri, 9 decembrie | 11.45 - 13.15 | JW Marriott
In ziua NetCamp, in cea de-a doua sesiune a zilei va avea loc prezentarea proiectelor finale. Participarea este gratuita pentru cei care s-au implicat in dezvoltarea proiectelor. Prezentarile vor fi sustinute in fata audientei NetCamp.

CUM POT PARTICIPA GRATUIT LA EVENIMENT?
Cei care vor dezvolta ideile au acces gratuit la cele trei zile de eveniment: de la Preselectia Launch48 pana la Internet Party.

Oferim gratuit acces doar la Preselectia Launch48, unde prioritate au cei care vin cu idei si cei care doresc sa se implice. Avem si locuri libere pentru spectatori, insa numarul lor va fi redus.

La prezentarea finala de miercuri au acces cei care au dezvoltat ideile si cei care s-au inscris la NetCamp.

Etichete: , , ,

2 Comments:

Blogger Andreea Demirgian said...

As dori sa imi prezint si eu ideea la Launch48, cum procedez?

7:00 p.m.  
Blogger Cristian said...

@ada Daca ai o idee noua care poate fi dezvoltata in 48h, te rog sa te inscrii aici: http://www.netcamp.ro/2009/inscriere-launch48.php

2:57 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home