joi, noiembrie 12, 2009

Events: NetCamp va fi pe 9 decembrie


Pe 9 decembrie organizez a treia editie a NetCamp. Sunt un pic in urma cu organizarea, dar promit sa recuperez repede si sa anunt tot programul cat mai curand. Ne bucuram de sprijinul Microsoft, Nokia, Kaspersky si SeedMoney.

Va propun acum doar cinci motive pentru care ar merita sa veniti la eveniment. Sper sa prinda si evident, apreciez orice feedback.

START-UP SCHOOL
Avem 4 ore si o serie de nume cunoscute din online care vor ataca antreprenoriatul de la A la Z. Grupul SeedMoney Advisors este alaturi de noi. De fapt, corect spus ar fi ca vorbim antreprenorilor despre cum se lanseaza si creste un proiect pentru piata internationala. Asta nu inseamna ca ignoram proiectele cu iz local, doar ca setam un pic mai sus tintele.

BETTER E-COMMERCE WEBSITES
Fiind in juriul GPeC anul acesta si avand o serie de experiente personale recente cu site-uri de e-commerce, m-am gandit sa aloc un slot important si pentru website-urile de comert online. Vom cauta sa oferim celor care pornesc afaceri in e-commerce sau vor sa isi imbunatateasca shop-ul online cele mai bune sfaturi. Andrei Radu este un prin sfatuitor la aceasta categorie.

NEW DEVELOPMENTS
Am ales sa vorbim si despre alte aspecte ale Internetului, mai putin intalnite in evenimentele mele, asa ca in acest slot se va vorbi despre tot ce e nou in e-business si development. Vreau de ceva timp sa aduc in fata mai mult partea legata de virtualizare, de Software as a Service etc. Lumea interesata va avea aici o platforma de discutii.

NET START-UP
Ar urma a patra editie si a doua pe anul acesta. Aici lucrez din greu acum si sper intr-o zi, maxim doua sa vin cu noutatile. Pana atunci ganditi-va la proiecte noi!

INTERNET CHRISTMAS PARTY
E o dorinta mai veche si inca sunt in cautarea unui sponsor care sa ofere acest party de Craciun al Internetului local. Dupa NetCamp, vom pleca cu totii la petrecere!

Retineti asadar data de 9 decembrie si incercati sa va faceti ceva timp si inainte de eveniment. Pregatesc ceva foarte tare (asa cred eu si cativa pe langa mine), dar toate vor fi anuntate la timpul lor.

Etichete: , , ,

1 Comments:

Anonymous aurica said...

deci craciunul vine mai repede pentru oamenii de online :)

2:40 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home