luni, noiembrie 16, 2009

Life: Ca tot vorbeam de plati online

Mi-am dat seama ca plata la livrare ma enerveaza cel mai mult la comertul online de la noi. Ii inteleg ratiunea si pentru multi (romani) verificarea produsului la primire e inca o buna practica. Mie imi place sa platesc cu cardul si probabil de aceea prefer sa cumpar lucruri mai mult de pe site-uri internationale.

Etichete: ,

2 Comments:

Blogger K.O.smin said...

Cat de curand credeti ca va avea cineva curajul sa faca un site care comercializeaza produse tangibile (non-downloadabile) in care plata sa fie exclusiv online si sa nu existe posibilitatea de plata la destinatie?

Sau exista deja exemple?

In SUA tot asa a inceput comertul pe internet, cu plata prin curier?

12:31 a.m.  
Anonymous Cat said...

Noi am comandat de la Domo diverse chestii (electrocasnice mici si mari) de pe site, si am optat pentru plata cu card la primire. Nu stiu insa daca si alti (sa le spunem) comercianti au aceasta practica, insa mi se pare foarte OK sa vina baiatul cu factura intr-o mana si POS-ul in cealalta, in felul asta nu trebuie sa merg la bancomat sa retrag numerar. Pentru ca urasc sa manipulez bani fizici, prefer plasticul.
E drept ca numai in Bucuresti si (parca) Constanta e valabila aceasta optiune, insa e un inceput.
Iar cand vine vorba de a cumpara ceva de pe net, parca as prefera sa platesc cu cardul la primire, decat sa platesc direct online (fara webcard, soseste maine:D )din motive de siguranta a tranzactiei.

1:41 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home