luni, noiembrie 16, 2009

Life: Planeta esti tu!

Pe 11 noiembrie s-a lansat campania online: ‘Planeta esti TU!’, organizata de Ambasada Marii Britanii in colaborare cu British Council si Centrul de Informare ONU, in care voi fi si eu implicat (sustinator) in urmatoarele doua saptamani.

Este vorba despre o campanie de constientizare pe problema schimbarilor climatice, desfasurata in Romania in preambulul Conferintei de la Copenhaga, pe care cei de la ambasada si-au propus sa o deruleze in online, sub forma unui concurs, zic eu interesant.

In ce consta concursul:
Cei interesati se pot inscrie in perioada 12-29 noiembrie, raspunzand la intrebarea ‘Daca ai fi Pamantul pentru o zi, ce le-ai transmite oamenilor?’.

Sunt acceptate o gama larga de contributii online, de la postari pe blog la materiale audio/ video/ foto postate pe YouTube sau Flickr, sau chiar prezentari PowerPoint. Deci fiti cat mai creativi!

Detalii complete despre inscriere puteti gasi aici.

Eu voi face parte si din juriu, alaturi de reprezentati ai ambasadei, ONU, British Council. De asemenea, vor mai juriza alaturi de mine un ONG si un jurnalist specializat pe subiectul “verde”.

Premiile sunt pe masura..
Castigatorul final va fi anuntat in prima saptamana a lunii decembrie si va fi premiat cu un notebook si o excursie la Londra.

Cele mai bune trei inscrieri vor beneficia de un premiu surpriza, oferit de Centrul de Informare ONU.

Ambasada va compila raspunsurile intr-un document de lucru care va ajunge pe masa summit-ului ONU de la Copenhaga (07-18 decembrie), unde se cauta o solutie pentru a stopa incalzirea globala. Oamenii de stiinta avertizeaza ca o crestere de peste 2 grade Celsius a temperaturii medii a Planetei va avea efecte catastrofale.

Etichete: , , ,

1 Comments:

Blogger karma police said...

da, ar trebui sa incetam sa trimitem ginduri agresive, ia sa vezi ce bine o sa se simta planeta...in afar de asta chestia cu incalzirea globala e totally fake...parerea mea:)

6:46 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home