sâmbătă, noiembrie 07, 2009

Online: Ar prinde un site doar cu vesti bune?

La o prima privire, nu imi dau seama cum sa iau site-ul Stiri de Bine. Sa fie o colectie de evenimente si intamplari care nu isi gasesc de obicei locul in ziarele de astazi?

Eu l-as fi vazut ca un site de vesti bune, de stiri pozitive, de interes national si selectate atent. Ar fi fost o gura de aer proaspat intr-o zi plina de politica lor, de emisiuni TV fara sens, de stiri de senzati sau can-can-uri ieftine

UPDATE: La un moment dat, revista Biz a incercat sa mentina un site cu stiri bune: Anti-Criza.ro.

Etichete: ,

7 Comments:

Blogger karma police said...

DA, PACAT CA ESTE O IDEE COPIATA DUPA HAPPYNEWS..SHIT HAPPENS

6:07 p.m.  
Anonymous Nea Costache said...

Din pacate, programele de stiri ale televiziunilor si coloanele din ziare abunda in evenimente negative: spargeri si violuri, crime si talharii, gen Stirile de la ora 17,00,somaj si sinucideri, incat te indispun.Poate n-ar strica si un asemena site in care, se poate afla ca in tara asta mai sunt si oameni destepti, se mai pot face si afaceri corecte, sa vezi idei de afaceri, sa afli cum au reusit altii, etc.
Da, cred ca ar fi bun un asemenea site! O duminica placuta!

7:12 p.m.  
Anonymous Stiri de binw said...

@manafu - multumim, si noi il vedem la fel, ca o selectie de stiri pozitive din amalgamul de stiri zilnic, un rss pe care sa il citesti cu placere in reader
@karma polica - nu stiam de happynews, dar ne bucuram ca mai sunt si alte initiative similare, inseamna ca nevoia chiar exista (fiind un proiect non-profit, important este sa existe, nu dupa cine e copiat)

8:26 p.m.  
Anonymous parvan said...

Ramane de vazut.
Daca toti ailalti nu fac parte dintr-o conspiratie a stirilor rele ... s-ar zice ca s-a mai incercat si ... s-a renuntat.

Daca indicatori gen nr de comentarii sau click pe stiri nu sunt total gresiti ... s-ar zice ca nu au prea mare trecere.

Sigur nu e suficient conceptul "doar cu vesti bune" .... dar probabil nu s-a incercat destul si nu s-a gasit ambalarea produsului.

1:41 a.m.  
Blogger Mihail Musat said...

Exista si http://www.lumebuna.ro/ si care este chiar dedicat Romaniei :)

1:15 p.m.  
Anonymous Stiri de bine said...

@parvan Suntem abia la inceput de drum! Cred ca indicatorii mentionati de tine nu sunt inca relevanti :)

@Mihail Musat: Stim de lumebuna.ro. Ii admiram si, asa cum am mentionat mai sus, ne bucuram ca exista si altii! Am fi si mai fericiti daca toata lumea ar gandi pozitiv! :)

11:39 a.m.  
Blogger Mihail Musat said...

Incet, incet..toate la timpul lor si fiecare in ritmul lui/ei :)..numarul va creste, insa nu cred ca ne putem gandi ca toata lumea sa vada si lucrurile pozitive...cat despre a gandi doar pozitiv, nici nu se pune problema ;)

2:25 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home