joi, decembrie 17, 2009

CSR: Visul lui Razvan



Razvan Stoica are 14 ani si vrea sa studieze pianul la Conservator. Provine dintr-o familie cu posibilitati financiare reduse, insa este foarte talentat. A descoperit pasiunea pentru muzica in primii ani de viata si a intrat apoi la scoala de muzica. Pentru a merge mai departe, are nevoie de lectii si meditatii, care sunt peste puterile financiare ale familiei.

Razvan este unul dintre cei 17 copii care au inregistrat CD-ul "BCR Sperante", un album ce contine piese variate, de la muzica clasica la pop sau traditionala romaneasca.

De ce va scriu despre Razvan?
Alaturi de alti bloggeri si BCR, il voi sustine pe Razvan si pe ceilalti copii in promovarea albumului "BCR Sperante". Banii obtinuti din comercializare vor intra intr-un fond pentru sustinerea acestor copii.

Cum poti ajuta si tu?
CD-ul inregistrat de acesti copii este disponibil pe CharityGift.ro. Costa doar 15 RON si il poti comanda aici. Poti asculta cateva fragmente din inregistrarile lor aici.

De asemenea, orice propunere pentru sustinerea visului lui Razvan este binevenita. Ma puteti contacta via e-mail, iar eu mai departe voi vorbi cu familia baiatului.

Afla mai multe despre Razvan de pe blogul sau.

Etichete: , , , ,