miercuri, decembrie 02, 2009

Interview: Despre Launch48 cu Vlad Stan

PHOTO VIA BIZCITY.RO
Vlad Stan (SeedMoney) e cel care mi-a dat ideea Launch48 si cel cu care am discutat mai multe idei pentru antreprenorii online. Ma opresc aici cu partea legata de noi idei. Voi lasa faptele sa vorbeasca inainte de orice planuri marete. Asa ca ramaneti pe receptie. Vor urma anunturi.

L-am rugat pe Vlad sa imi raspunda si el la cateva intrebari pentru a explica mai bine ce facem noi la NetCamp si Launch48. Iata ce mi-a spus:

Crezi ca sunt prea multe evenimente dedicate antreprenorilor online?
In momentul asta sunt foarte putini antreprenori in mediul online, insa ca tendinta foarte multi tineri isi doresc sa incepa un business pe internet si dupa ce ei vor ajunge antreprenori vom vedea ca eveniementele actuale sunt de fapt putine.

De ce ar trebui sa participe un antreprenor la Launch48?
Spre deosebire de celelalte eveniemente unde cineva vine si iti spune cum a fost experienta lui si tu poti retine ceva ca sa aplici mai tarziu, la Launch48 intri in actiune, implementezi pe loc ce inveti. In plus, poti intalni niste oameni extraordinari si ma bucur ca ati reusit sa ii aduceti si pe founderii acestui concept.

Noi facem si StartUp School BCR. Ce poate invata un antreprenor de la ceilalti antreprenori?
Poate tine minte niste experiente si niste perspective care ii pot face viata mai usoara. Insa daca nu va invata pe pielea lui nu au mare efect.

Ca suntem la final de an, ce ar trebui sa puna pe lista un antreprenor online pentru 2010?
Sa-si defineasca clar viziunea sa isi inteleaga visul si sa fie pregatit de actiune, va fi un an exceptional de bun pentru acest mediu.

Gasiti mai multe detalii despre Launch48 aici.

Etichete: , , ,

1 Comments:

Anonymous David said...

ooooh, da! DA! DAAA!
2010 pazea ca vin :)

9:48 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home