duminică, ianuarie 24, 2010

Life: Puterea Social Media

PHOTO VIA MASHABLE
Poza de mai sus a creat putina valva in Canada si a generat un post pe Mashable despre influenta pe care o poate avea un singur tweet. Toata patania asta m-a facut sa ma intreb daca la noi ar fi avut un efect. Daca cineva ar fi facut o astfel de poza, ar fi postat-o apoi pe blog sau Twitter, iar in cele din urma, daca aceasta ar fi ajuns in presa.

Dar parca imi amintesc ca Piticu a dat o astfel de poza prin vara (sper sa nu gresesc) din pasajul nou renovat de la Piata Unirii. Iar cel mai celebru exemplu este "Cazul Mihaela Radulescu".

La urma urmei insa, conteaza efectele si mai putin parcursul informatiei. Poate pana acum nu am vazut foarte multe ecouri in presa, pornite de pe bloguri (exclud aici zona politica), dar nu mai este mult pana cand cazuri de genul acesta vor aparea. Voi ce credeti?

Etichete: ,

5 Comments:

Anonymous itterapia said...

io cred ca trebuie sa trecem la diacritice...

uite si tu cuvant: valva

excelent postul!

2:43 p.m.  
Blogger Bondarul said...

Problema nu este daca sau cand apar.Interesant este daca cei care au absolvit "scoala care scoate tampiti" reusesc sa inteleaga informatiile?

2:20 p.m.  
Anonymous John said...

Exista blogosfera la noi?!

5:49 p.m.  
Anonymous Design Interior said...

nu cred,suntem in urma la capitolul Social Media

6:06 p.m.  
Blogger I-Dana said...

r a pozat acum citiva ani un sofer de firma mare in spatele blocului cum fura benzina cu furtunul din rezervor si a pus-o pe blog. in citeva zile a intrat la el pe blog directorul de logistica de la firma respectiva, care l-a identificat pe sofer si l-a concediat. directorul chiar a intrat pe blog si i-a multumit lui r. soferului i s-a aratat poza, iar acesta - istet dupa cum vazuram - a identificat cine i-a facut poza. a fost fun cu amenintari si scandal ...

2:02 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home